Varpaanerottaja lenkillä, koko L/XL, sisältää 2kpl

24,00 

Aktiiviaineet: M2-geeli, mineraaliöljy, aloe vera

Käyttö: Pujota varpaanerottajan lenkki 2. varpaan yli ja aseta erottaja ison varpaan ja 2. varpaan väliin.  Päivän päätteeksi pese miedolla käsisaippualla ja kuivaa sekä jätä kuivumaan ilmavaan paikkaan. Käytön aloittaminen voi aiheuttaa ensin alkuun pientä kipua. Tällöin voit totutella tuotteeseen lisäämällä pitoaikaa päivittäin.

Pakkaus: Sisältää 2 kpl pussissa

2 varastossa

Kuvaus

Varpaanerottaja lenkillä, koko L/XL, sisältää 2kpl

Varpaanerottajaa käytetään isovarpaan asennon korjaamiseen tai levittämään liian tiiviitä varpaanvälejä. Uuden anatomisen muotoilun ansiosta se istuu hyvin varpaiden väliin ja pysyy tukevasti paikallaan. Erottajassa on lenkki, joka puetaan 2. varpaan yli. Materiaalilla on muotomuisti, eli se palaa alkuperäiseen muotoonsa.

Sisältää erottajan molempiin jalkoihin. M2-geeli sisältää E-vitamiinia, Aloe Veraa ja mineraaliöljyä. Sopii myös diapeetikolle.

Geeli muodostuu kolmesta eri polymeerikerroksesta, jotka liikkuvat toisistaan riippumattomasti. Materiaali on siis ihanteellinen hankaumien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Materiaalissa on pieniä reikiä, josta valuu iholle hitaasti medikaalilaatuista mineraaliöljyä.

Valmistajan tuotekuvaus: ”Iloiset varpaat-geelituotteet ovat käyneet läpi vuosia kestäneen prosessin. Raaka-aineet on tutkittu, biologiset analyysit tehty, riskit on kartoitettu ja suorituskyky testattu. Siksi ne poikkeavat tavanomaisista kevennystuotteista, joiden materiaalit saattavat aiheuttaa käyttäjälle enemmän haittaa kuin hyötyä. Tuotteissa käytetyt silikoni ja mineraaliöljyt ovat lääketieteellistä laatua. Ne ovat pestäviä ja uudelleenkäytettäviä, hajuttomia sekä diabeetikoille sopivia”- Hoitolatukku 2023