Ajankohtaista

Ihon pieni hoitola on kiinni  3.- 14.6. välisen ajan. Otathan huomioon, että Emme myöskään toimita verkkokauppa tilauksia loman aikana. Tilaukset toimitetaan normaalisti 15.6. lähtien.

 

Kotimainen ammattikosmetiikkasarja Nature’s Neighbour löytyy nyt tuotevalikoimasta:

  • Sarja on luotu aikuiselle iholle, joka joutuu kestämään paljon rajuja lämpötilan vaihteluita, stressiä tai kuivaa sisäilmaa.
  • Se on vegaaninen, palmuöljytön, luomu luonnonkosmetiikka merkki
  • Luomu raaka-aineiden toimittajat ovat tarkoin valikoituja ja suuri osa raaka-aineista valmistetaan laboratoriossa, jossa varmistetaan niiden palmuöljyttömyys.
  • Sarjassa tuoksuvat vain raaka-aineiden luonnolliset tuoksut. Eteerisiä öljyjä on lisätty terapeuttisten ominaisuuksien vuoksi.
  • Kaikki sarjan tuotteet on pakattu valoa läpäisemättömään violettilasiseen pumppupulloon, jotta raaka-aineet pysyvät tuoreina ja tehokkaina viimeiseen pisaraan asti.

UUTUUSHOITO: KARBOKSITERAPIA:

CLINICCARE Karboksiterapia on ihon pinnallisiin kerroksiin vaikuttava hiilidioksidi-infuusio (CO²). Se on kliinisesti todistettu tehokkaaksi menetelmäksi ihon nuorentamisessa.
Karboksiterapialla pystytään vähentämään juonteiden syvyyttä, häivyttämään akne arpia, poistamaansilmänympärysihon tummuutta sekä tasoittamaan epidermiksen pintaryppyjä. Karboksiterapiassa hiilidioksidia(CO²) kuljetetaan ihon pinnan alle, jolloin kehomme reagoi tehostamalla verenkiertoa ja kasvutekijöitä. Ravinteiden ja happen kulku käsiteltävällä alueella lisääntyy ja verenkierto paranee. Uusia soluja alkaa muodostumaan, kollageenin tuotanto aktivoituu ja iho silottuu. Lue Lisää https://ihonpieni.fi/about/                                                                                                                                                                                                                                                                                 

LUONTAIS- JA ENERGIAHOIDOT SEKÄ MEDITAATIO- JA RENTOUTUSHARJOITUKSET (BY Anna k.)
LUONTAIS- ja ENERGIAHOIDOT sekä MEDITAATIO- ja RENTOUTUSOHJAUKSET Ihon Pienessä hoitolassa: 0402143448 (Anna K.)
https://www.facebook.com/AnnaKYogaAndWellness

 

Yumi™ Lashes- ja Yumi Brows nyt meiltä!

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Yumi Brows- käsittely tuuhentaa kulmakarvoja ja helpottaa esim. kulmien meikkausta.

 

Poikkeuksia aukioloihin:
– Tällä hetkellä vain tilauksien mukaan!

  • Esteen sattuessa, muistathan perua hoitosi viimeistään 24 H ennen hoidon alkua, jotta voimme tarjota aikaa seuraavalle asiakkaalle! Peruuttamattomista ajoista veloitamme 70% hoidon hinnasta.