Ajankohtaista

 

UUTUUSHOITO: KARBOKSITERAPIA:

CLINICCARE Karboksiterapia on ihon pinnallisiin kerroksiin vaikuttava hiilidioksidi-infuusio (CO²). Se on kliinisesti todistettu tehokkaaksi menetelmäksi ihon nuorentamisessa.
Karboksiterapialla pystytään vähentämään juonteiden syvyyttä, häivyttämään akne arpia, poistamaansilmänympärysihon tummuutta sekä tasoittamaan epidermiksen pintaryppyjä. Karboksiterapiassa hiilidioksidia(CO²) kuljetetaan ihon pinnan alle, jolloin kehomme reagoi tehostamalla verenkiertoa ja kasvutekijöitä. Ravinteiden ja happen kulku käsiteltävällä alueella lisääntyy ja verenkierto paranee. Uusia soluja alkaa muodostumaan, kollageenin tuotanto aktivoituu ja iho silottuu. Lue Lisää https://ihonpieni.fi/about/                                                                                                                                                                                                                                                                                 

LUONTAIS- JA ENERGIAHOIDOT SEKÄ MEDITAATIO- JA RENTOUTUSHARJOITUKSET (BY Anna k.)
LUONTAIS- ja ENERGIAHOIDOT sekä MEDITAATIO- ja RENTOUTUSOHJAUKSET Ihon Pienessä hoitolassa: 0402143448 (Anna K.)
https://www.facebook.com/AnnaKYogaAndWellness

Uutiskirjeestä etuja!

Oletko jo meidän uutiskirjeen tilaaja? Jos et vielä ole, voit tilata uutiskirjeen Yhteystiedot- sivulta ”Ota yhteyttä”- painikkeen kauttahttps://ihonpieni.fi/contact/ täyttämällä tietosi, jolloin me lähetämme sinulle viimeisimmän uutiskirjeen. Uutiskirjeemme sisältää etuja ja tarjouksia, jotka eivät tule muualla vastaan, saat ne ainoastaan uutiskirjeen kautta. Emme lähetä uutiskirjeitä usein, korkeintaan kerran kuussa!

 

 


Ohjeistus tartuntojen leviämisen estämiseksi:

Jos olet yhtään flunssainen, räkäinen tai kurkkukipuinen, peruthan hoitosi, emme valitettavasti voi hoitaa ollenkaan, jos olet flunssainen.
Vaikka sairastuisit juuri ennen hoitoasi, niin peruthan silti hoitosi. Varauduthan hoidon mahdolliseen peruuntumiseen myös meidän taholta, myös nopealla aikataululla. Ilmoitamme mahd. pian, jos itse sairastumme.
Meille mahtuu vain yksi asiakas kerrallaan hoitoon, joten meillä ei ole suurten ihmisryhmien vaaraa 🙂
Desinfioimme usein odotustilaa, oven kahvoja, tasoja yms. ja toteutamme välinehuollossa oikeaoppista aseptiikkaa.

 

Yumi™ Lashes- ja Yumi Brows nyt meiltä!

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Yumi Brows- käsittely tuuhentaa kulmakarvoja ja helpottaa esim. kulmien meikkausta.

 

Poikkeuksia aukioloihin:
– Tällä hetkellä vain tilauksien mukaan!

  • Esteen sattuessa, muistathan perua hoitosi viimeistään 24 H ennen hoidon alkua, jotta voimme tarjota aikaa seuraavalle asiakkaalle! Peruuttamattomista ajoista veloitamme 70% hoidon hinnasta.