Ajankohtaista

Mahtavia uutisia:

Meillä aloittaa upea ja lämminhenkinen Anna tekemään hoitoja vuoden vaihteessa. Annalta voit tiedustella aikoja: 0402143448
Annan hoidot -20% normaalista hinnasta maaliskuun loppuun!

Tässä Annan esittely:

Hei, olen Anna K. Ihanaa, että olet tullut tutustumaan hoitoihini!
Oman elämäni vastoinkäymisten kautta löysin paljon erilaisia keinoja pysähtymiseen ja oman itseni kohtaamiseen haastavienkin elämäntilanteiden keskellä. Näitä haluan tarjota nyt myös Sinulle!
Myös eläinten auttaminen on suuri ja tärkeä osa minun elämäntehtävääni, ja hoidankin energeettisesti myös karvaisia ystäviämme. Lemmikit hoidan tällä hetkellä vain etähoitona.
Koulutukseltani olen:

Yoga Yinful® – Yin – jooga sekä rentoutus-ja meditaatio- ohjaaja

EEH-Enkelihoitaja

EEH-Enkelikanavoija

Spiritual Animal Healing Program – Eläinten energiahoitaja/eläinkommunikoija

Käytän kaikissa hoidossani sekä meditaatio/rentoutusohjauksissani apuna parantavia kiviä. Muutamia, tarkoin valikoituja on myös myynnissä hoitolalla. Jos tunnet jonkin kivistä kutsuvan sinua ja haluat ostaa kiven itsellesi, saat kaupan päälle sähköpostiisi enkelikanavoinnin sekä pienen tietopaketin juuri sen kiven vaikutuksista!
Halutessasi voin myös yhdistää hoitoihin joitain jäsenkorjauksesta tuttuja kehon asentoja korjaavia liikkeitä sekä shiatsusta tuttua meridiaanien painelua.

Hinnasto muuttuu 26.10.2020 lähtien!

Tulossa uudistuksia ja joitakin hinnan muutoksia. Muutokset ovat nähtävissä hinnasto-sivulla 20.10 lähtien. Tarkempaa infoa voit tiedustella soittamalla hoitolaan. Ripsihuollon ajanvarauksessa vanhoille asiakkaille seuraava ohje: Varaa pikahuolto kun huollostasi on 1-2 viikkoa, 60 min. huolto kun huollostasi on 3 viikkoa, 75 min. huolto kun  huollostasi on 4 viikkoa ja 90 min. kun huollostasi on 5 viikkoa. Mutta varaathan silti tarpeeksi aikaa tilanteen mukaan.


Ohjeistus tartuntojen leviämisen estämiseksi:

Jos olet yhtään flunssainen, räkäinen tai kurkkukipuinen, peruthan hoitosi, emme valitettavasti voi hoitaa ollenkaan, jos olet flunssainen.
Vaikka sairastuisit juuri ennen hoitoasi, niin peruthan silti hoitosi. Varauduthan hoidon mahdolliseen peruuntumiseen myös meidän taholta, myös nopealla aikataululla. Ilmoitamme mahd. pian, jos itse sairastumme.
Meille mahtuu vain yksi asiakas kerrallaan hoitoon, joten meillä ei ole suurten ihmisryhmien vaaraa 🙂
Desinfioimme usein odotustilaa, oven kahvoja, tasoja yms. ja toteutamme välinehuollossa oikeaoppista aseptiikkaa.

Aromaterapia 75€

Aromaterapialla voidaan hoitaa erilaisia kehon epätasapainotiloja, sairauksia ja arkipäivän ongelmia. Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä fyysiseen kehoon, että mieleen. Stressitason laskiessa keho alkaa toimia normaalisti ja moni vaiva saattaa kadota yllättäen vaikkei niihin kiinnitetä huomiota hoidossa. Ajanvaraukset: 045-1300825 / Heli.

Yumi™ Lashes- ja Yumi Brows nyt meiltä!

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Yumi Brows- käsittely tuuhentaa kulmakarvoja ja helpottaa esim. kulmien meikkausta.

Poikkeuksia aukioloihin:
– Tällä hetkellä vain tilauksien mukaan!

  • Esteen sattuessa, muistathan perua hoitosi viimeistään 24 H ennen hoidon alkua, jotta voimme tarjota aikaa seuraavalle asiakkaalle! Peruuttamattomista ajoista veloitamme 70% hoidon hinnasta.