Geeli-varpaanerottaja kangasputkella, M-koko, 2 kpl

24,00 

Aktiiviaineet: M-geeli: Sisältää mm. mineraaliöljyä, F-Forte-vitamiineja, shea-voita ja aloe veraa.

Käyttö: Pujota kangasputki 2. varpaan ympärille, niin että geelityyny on ison varpaan ja toisen varpaan välissä (kuvan mukaisesti). Käytä sukkien kanssa ja myös ulkoilessasi. Jos tuotteen aloittamisvaiheessa esiintyy kipua, voit pikkuhiljaa lisätä käyttöaikaa päivittäin.

Pakkaus: Sisältää 2 kpl varpaanerottajaa, yksi pakkaus riittää molemmille jaloille.

1 varastossa

Kuvaus

Geeli-varpaanerottaja kangasputkella, M-koko

Joustava varpaanerottaja kangasputkella, joka pysyy hyvin paikallaan myös väljemmissä varpaanväleissä, eikä liu’u pois paikoiltaan.
Suoristaa isovarvasta ja ehkäisee vaivaisen luun kehittymistä. Ehkäisee hiertymien syntymistä ahtaissa varpaiden väleissä. Kestävä materiaali palautuu nopeasti alkuperäiseen muotoonsa.

Tehokkaasti ravitseva materiaali, joka sisältää F-Forte- ja E-vitamiinia, pehmentävää sheavoita ja tulehduksia estävää aloe veraa.

Pakkauksessa  tuotteet molemmille jaloille. Pakkauksen ulkonäkö saanut uuden ilmeen

Geelityyny muodostuu kolmesta eri polymeerikerroksesta, jotka liikkuvat toisistaan riippumattomasti. Tästä johtuen materiaali on ihanteellinen hankaumien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Materiaalissa on pieniä reikiä, josta valuu iholle hitaasti medikaalilaatuista mineraaliöljyä. Materiaalilla on muotomuisti, eli se palaa alkuperäiseen muotoonsa.

Kangasputki 85 % nylonia ja 15 % elastaania.

Valmistettu kosteuttavasta M-geelistä. Pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Sisältää mm. mineraaliöljyä, F-Forte-vitamiineja, shea-voita ja aloe veraa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.