Hoidot

 

KASVOHOIDOT:

Mikroneulaus:

Mikroneulaus on vallankumouksellinen hoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Hoito lisää kollageenin tuotantoa, minkä ansiosta se siloittaa juonteita, arpia ja velttoa ihoa. Se sopii myös atooppiselle, kuivalle ja herkälle iholle. Se on tehokas hoito myös couperosaa vastaan. Mikroneulausta voi siis tehdä kaiken ikäisille tarpeesta riippuen. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, ja tulokset alkavat näkyä noin 4-6 kerran jälkeen. Hoidon voi tehdä 4-6 viikon välein, ja henkilökohtainen rulla kestää noin 6-10 kertaa. Rulla veloitetaan ensimmäisellä kerralla.

Mikroneulaus on veitsetön vaihtoehto ihon ongelmakohtiin, ja mikä parasta hoidosta palautuminen ei vie kauaa aikaa. Reiät umpeutuvat parissa tunnissa. Mikroneulaus vahvistaa ihoa luonnollisesti. 1,5-2,5 mm paksuiset, pienet neulat tekevät ihoon kymmeniä tuhansia mikroskooppisia reikiä, jotka stimuloivat kollageenin tuotantoa moninkertaiseksi. Ihoon syntyneiden kanavien kautta hoidon aikana levitettävät tehoaineet ravitsevat ihoa monin kerroin paremmin, koska ne pääsevät syvälle dermikseen. //www.youtube.com/watch?v=d09KRfheu-E

Hoito on turvallinen, mutta tulehtuneelle iholle mikroneulausta ei voida tehdä. Hoidon jälkeen suositellaan olla levittämättä iholle mitään hoitotuotteita saman päivän aikana. Tyynyliina ja pyyhe olisi hyvä vaihtaa puhtaaseen. Seuraavana aamuna ihoa voi hoitaa normaalisti. Hoidon jälkeen iho voi punoittaa, mutta yleensä katoaa seuraavana päivänä.

Hoidon vasta-aiheita ovat kasvojen alueen tulehdustilat esim. akne sekä diabetes tai Marevan-lääkitys, aktiivinen huuliherpes, märkärupi ja psoriasis.

Mikroneulaus

Ultraääni- kasvohoito:

Ultraäänellä saadaan aikaiseksi erittäin hellävarainen, mutta tehokas kasvohoito, joka poistaa epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Hoito sisältää kaksi vaihetta, jossa ensimmäiseen kuuluu alkupuhdistus, analyysi, ja tehokas sekä epäpuhtauksia poistava kuorinta ultraäänellä kasvoille.

Seuraava vaihe edistää ihon terveyttä parantaen ihosolujen toimintaa, kun siihen imeytetään ihotyypin mukainen tehoaine, jota tehostetaan vielä kevyellä hieronnalla. Lopuksi levitetään naamio ja ihotyypinmukaiset hoitotuotteet kasvoille.

Ultra-ääni hoitoa ei suositella, jos olet raskaana tai jos sinulla on kilpirauhasen ylitoiminta, sydämen tahdistin, pahan laatuinen kasvain, suurempia metalliosia kehossa, tulehdustila kehossa tai paha flunssa.

Timanttihionta:

Hoito kuorii kuollutta ihosolukkoa ja uudistaa ihoa hellävaraisesti parantaen ihon solutuotantoa. Hoidolla on puhdistava ja verenkiertoa stimuloiva vaikutus. Suositellaan akneiholle, juonteiden ja arpien tasoittamiseen, tai muuten vaan ihon toimintaa uudistavaksi hoidoksi esim. pigmenttiläiskien häivyttämiseksi tai suurentuneiden ihohuokoisten siloittamiseksi. Hoito kirkastaa ihoa välittömästi ja tasoittaa ihoa sarjahoidolla.

Hoidon jälkeen iho näyttää puhtaammalta ja kirkkaammalta. Hoitoon kuuluu analyysi, alkupuhdistus, hionta, naamio ja ihotyypin mukaisten hoitotuotteiden levitys. Tehokkaiden tulosten aikaansaamiseksi suositellaan sarjahoitoa 4-6 krt. Hoidon jälkeen on vältettävä auringon paistetta hoidetulle alueelle 3-4 päivää.

Hoidon vasta-aiheita ovat Roaccutan-lääkitys, psoriläiskät tai todella couperoottinen iho.

Phyt`s Soin Capyl   HERKÄN ja COUPEROOTTISEN ihon LUOMUHOITO:

Ilmojen jatkuva vaihtelu, runsas saunominen, tupakointi, alkoholi ja tietyt ruoka-aineet ja ammatit aiheuttavat hiusverisuonten laajenemista eli couperosaa. Iho on tällöin punakka, herkästi reagoiva ja ohut. Soin Capyl vahvistaa hiusverisuonistoa, tasapainottaa ihon toimintoja ja rauhoittaa herkkää ihoa, 100%:en LUOMUNA! Phyt`s on ecosert-sertifioitu tuotelinja. Sopii hyvin myös ja talviajan tehokosteuttavaksi hoidoksi. Erinomainen, hemmoitteleva lahjaidea. Erinomainen polttari- tai morsiushoidoksi.

Phyt`s Soin Energie Vital KIRKASTAVA ja solutoimintaa AKTIVOIVA LUOMUHOITO:

Phyt`s Soin Reviderm Vital-hoitokokonaisuus virkistää ja kirkastaa kaikkia ihotyyppejä. Parantaa ihon hapenottokykyä, aktivoi solutoimintaa ja lisää ihon kosteuspitoisuutta. Ennaltaehkäisee vanhenemista ja raikastaa ihon harmaata sävyä.

Ihonpuhdistus:

Kun ihosi vaatii tehokasta puhdistusta, esim. akneiho suosittelemme ultraääni- ihonpuhdistusta, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet iholtasi, ja stimuloi epäpuhtauksien poistumista ihosta myös hoidon jälkeen. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, analyysi, ultraääni- kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio sekä hoitovoiteiden levitys iholle.

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa, mutta rauhoittuu yleensä seuraavana päivänä.

Ultraääni-puhdistuksen voi vaihtaa myös timanttihiontaan tai tehdä kokonaan ilman laitteita.

Miesten kasvohoito:

Erityisen tehokas käsittely, jossa iho kirkastuu, puhdistuu ja siistiytyy. Hoitoon kuuluu timanttihionta, mekaaninen puhdistus sekä epäsiistien karvojen poisto sokeroinnilla. Hoito on erinomainen miesten kasvohoidoksi,
tai kaikille kestävä hipiäisille.

Hoidon vasta-aiheita ovat ihon laaja tulehdustila, herpes, märkärupi, Roaccutan-kuuri tai hyvin couperoottinen iho.

Kasvohoidoissa käytetään laadukasta Cliniccare-tuotesarjaa, joka sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa ja on hellävarainen ja raikas hoitolasarja sekä ammattilaisen tekemään hoitoon että kotihoitoihin. Lisää tietoa osoitteesta  //www.cliniccare.se/fi .

SOKEROINNIT:

Karvanpoisto hellävaraisesti ja luonnontuotteilla. Sokerointi sopii kaikille ihotyypeille, ja on hygieeninen, sekä tehokas poistamaan kaikkien ihoalueiden karvoituksen, myös lyhyet. Menetelmä sopii sekä naisille, että miehille ja on yleensä hellävaraisempi kuin esimerkiksi vaha. Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan saada karvankasvua vähenemään hoidetulla alueella. Sokeroinnilla tehty karvanpoisto pitää karvoituksen yleensä poissa noin nelisen viikkoa. Sokeroinnilla tulee epätodennäköisemmin karvatupen tulehduksia kuin muilla menetelmillä. Tutustu laadukkaaseen sokerointituotteisiini osoitteessa //www.skincandy.fi/suomeksi/mita-sokerointi-on/

Sokeroinnilla voidaan ottaa säärten tai reisien karvoitus, bikinirajat, kainalot, kädet, pakarat, selkä, rinta tms. Myös kasvoille ( esim. leuan tai ylähuulen karvoitus ja kulmien muotoilu) sokerointi on paras vaihtoehto, koska se on hellävarainen, mutta tehokas, ja mekaanista ärsytystä tulee vähemmän kun se on nopeampi kuin esimerkiksi pinsetit kulmien muotoilussa. Meiltä löydät myös erikseen intiimialueille tarkoitetut sokerit, naisten cookie- ja miesten chap- sokerit, jotka sisältävät myös xylitolia ja näin vähentävät karvatupen tulehduksen mahdollisuutta. Lue lisää osoitteesta : //www.skincandy.fi/fi/xylitol/

LUONTAISHOIDOT:

Vyöhyketerapia (Tekijä: Heli):

Vyöhyketerapiassa hoidetaan kokonaisvaltaisesti kehoa käsittelemällä vyöhykkeitä ja pisteitä jalkateristä, käsistä ja korvista. Vyöhykkeet kulkevat koko kehon läpi pitkittäisinä linjoina. Kun esimerkiksi jaloista käsittelee kohde-elimen vyöhykettä tai pistettä, niin hoito saa aikaiseksi signaalin kohde-elimeen näin auttaen sen tilaa.

Onnistunut vyöhyketerapia syntyy yleensä hoitajan ja hoidettavan yhteistyöstä, jolloin keskustellen löydetään herkät alueet, jotka vaativat enemmän hoitoa. Herkät alueet voivat ilmetä aristuksena käsittelylle, jolloin kohta vaatii hellävaraista hoitoa. Hoidossa tuntuu painetta, mutta tuntemus on silti miellyttävä.

Hoitoon voi tulla muuten vain yleistä terveyden tilaa kohentaakseen tai hakeakseen apua johonkin tiettyyn ongelmaan. Vyöhyketerapiasta on apua moneen vaivaan. Se voi auttaa immuunipuolustuksessa, hormoni vaivoissa, virtsan eritys vaivoissa, ruuansulatus ongelmissa, hengitystie ongelmissa tai tuki- ja liikuntaelin vaivoissa.

Hoidon vasta-aiheita ovat pahanlaatuiset kasvaimet ja syöpähoidot, sydämentahdistaja, sydän infarkti tai leikkaus, suonitukokset tai todella pahat suonikohjut, elinsiirrot, epilepsia, voimakkaat mielenterveysongelmat, kuume, vakava tulehdustila kehossa, verenohennuslääkitys, raskaus, alkoholin tai muun vaikuttavan aineen vaikutuksen alaisena hoitoa ei tehdä.

Enkelihoito äänimaljojen kanssa ( Tekijä: Anna K.):

Kehosi on temppelisi, ja energian kehossasi kuuluisi virrata vapaasti, jotta voisit elää mahdollisimman onnellista ja tasapainoista elämää!

Tässä enkelihoidossa hoidan lempeästi puhdistavalla, rakastavalla enkelienergialla Sinun kehoasi hyvin kokonaisvaltaisesti upeiden äänimaljojen avulla. Avaan, puhdistan sekä tasapainotan myös chakrasi ja puhdistan aurasi.

Syvärentouttavien äänimaljojen fysikaaliset värähtelyt leviävät ihon, kudosten, elinten ja luiden kautta koko kehoon harmonisoiden, uudistaen ja tuoden elinvoimaa. Tämä hoitomuoto on lempeä mutta tehokas, saatat päästä sukeltamaan hyvinkin syvälle oman mielesi syövereihin sekä aistia kehosi tuntemukset hyvinkin voimakkaasti.

Hyvä hoito esimerkiksi väsyneelle ja uupuneelle keholle ja mielelle sekä erilaisten sairauksien hoitojen tueksi tasapainottamaan. Muistathan, että tämäkään hoito ei kuitenkaan korvaa lääketieteellistä hoitoa.

Hoito kestää 60 min, ja hoidon aikana halutessasi kerron sinulle kehosi tilasta ja muista asioista joita nousee esiin. Jokaiselle asiakkaalle annan myös kotiin viemisiksi pienen lahjan, joka tasapainottaa energioitasi myös kotioloissa. ( 60 min. 75 €)

Rentoutus/Meditaatio Yksilöohjaus ( Ohjaaja: Anna K.)

Tiesitkö, että jo vain yksi, syvä, tiedostava hengitys voi auttaa sinua laskeutumaan kohti rauhan tilaa? Tästä me lähdemme ja etenemme askel askeleelta eteenpäin, Sinun tahtiisi.

Yksilöohjaustunneilla lähdetään rauhassa, tunnustellen päästämään irti hektisestä arjestamme rentoutus- ja hengitysharjoitusten sekä meditaation avulla. Tunnit räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan, ja myös muita hoitoja tai osia niistä on mahdollista yhdistää näille tunneille!
60 min/70 € tai 3 x 60 min/180 €.

Läsnäoloharjoitus/kehorentoutus ”Chakrat” ( Ohjaaja: Anna K.):

Tuntuuko olosi väsyneeltä, ja ehkä tiedät että pitäisi hidastaa hetkeksi? Salli itsesi lempeästi laskeutua tähän hetkeen ja hengähtää!

Tässä harjoituksessa tutustut oman kehosi tuntemuksiin ja viesteihin lempeän hyväksyvästi. Ohjaan Sinua myös tulemaan tietoiseksi chakroistasi ja niiden vaikutuksista kehoosi sekä mieleesi.

Harjoitukseen kuuluu pranayama- (hengitysharjoitus) sekä kehorentoutus osio, jonka jälkeen käyn chakrasi läpi järjestyksessä, alhaalta ylöspäin, niin, että lopulta Sinulta on avattu seitsemän päächakramme lisäksi myös viisi ylimääräistä chakraa. Tämä nostaa Sinun tietoisuutesi aivan uudelle tasolle ja uudistaa kokonaisvaltaisesti. Käytän äänimaljoja apunani tässä harjoituksessa, kerrothan etukäteen jos olet hyvin herkkä äänille!

Voit myös lunastaa neljän kerran sarjakortin, jonka jokaisessa harjoituksessa keskitytään kolmeen chakraan perusteellisemmin, ja koko rentoutusharjoitus muotoutuu aina vuorossa olevien chakrojen ympärille.(45 min./ 55 €)

Valo Sinussa – kehorentoutus/visualisaatio (Ohjaaja: Anna K.)

Autan Sinua löytämään jälleen kosketuksen omaan sisimpääsi sekä oman sisäisen Valosi tämän ihanan, rentouttavan visualisaation avulla.

Voit päästää aivan kaikesta irti ja hengähtää täysin turvallisesti, lempeässä ohjauksessani. (45 min./ 55€)

Kodin energiapuhdistus & chakrojen ja auran puhdistus ja tasapainotus ( Tekijä: Anna K.)

Tuntuuko kotisi ilmapiiri huonolta, tai jotenkin muuten hyvin epämiellyttävältä, etkä keksi siihen mitään kongreettista syytä? Joskus syy voi hyvinkin olla energeettinen, ja kotisi kaipaa hiukan puhdistusta. Puhdistan kotisi kaikista negatiivisista, alemmista energioista, suojaan kotisi energian tasolla sekä välitän harmonista, rakkauden täyteistä energiaa juuri Sinun kotiisi!

Myös oman kehomme energiakeskusten, eli chakrojen, sekä energiakentän ympärillämme, eli auran, tukkoisuus, epätasapainotilat sekä niihin kertynyt negatiivinen energia vaikuttavat terveytemme lisäksi myös tunnetiloihimme, ja siihen, miten koemme ympäröivän maailman. Siksi suosittelen myös chakrojen sekä auran puhdistusta kodin energiapuhdistuksen yhteydessä.

Teen kodin energiapuhdistuksen etänä, ja saat kattavan raportin tästä sähköpostiisi, missä kerron, mitä kaikkea nousi esille puhdistuksen aikana. ( 55€).

Enkelikanavointi ( Tekijä Anna K.)

Etsitkö oikeaa suuntaa elämällesi tai tunnetko olevasi ehkä jonkinlaisessa käännekohdassa, etkä oikein luota itseesi ja tiedä, miten edetä? Kaipaatko ehkä vahvistusta oikeille valinnoillesi, jotka olisivat kaikkien korkeimmaksi parhaaksi? Enkelikanavoinnissa kanavoin Sinulle viestejä sekä sydäntäsi avaavaa enkelienergiaa suoraan Arkkienkeleiltä, tueksi juuri Sinun oman polkusi löytymiseen!

Muistathan, että lopulliset päätökset elämässäsi teet Sinä itse. Kanavoinnin tarkoituksena on auttaa juuri Sinua seuraamaan omaa, syvää sisintä viisauttasi, joka on ehkä saattanut elämän varrella painua piiloon.

Voit miettiä muutamia mieltäsi askarruttavia asioita, joihin kaipaisit rakastavaa opastusta. Teen kanavoinnin yleensä etänä, joko kirjallisesti sähköpostiin, tai puhelimessa Whatsappin kautta. Aikaa tähän menee asiakkaasta riippuen noin 30-45 min. Kanavoinnin voi myös yhdistää muihin hoitoihin! (35€)

Eläinten energiahoito & eläinkommunikointi ( Tekijä: Anna K.)

Tiesitkö, että myös karvaisilta ystäviltämme löytyvät chakrat, eli energiakeskukset sekä aura, eli energiakenttä niiden ympärillä? Aivan kuten meillä ihmisilläkin, myös eläimillä nämä voivat kerätä negatiivista energiaa, tukkeutua ja mennä epätasapainoon. Tämä taas voi aiheuttaa monenlaisia ongelmia eläinten psyykkisessä ja fyysisessä terveydessä. Hoidossa avaan, puhdistan ja tasapainotan lemmikkisi koko energiajärjestelmän, ja hoidan eläintä kokonaisvaltaisesti parantavalla energialla. Muistathan, että energiahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa, mutta voi olla hyvä tukihoito sen lisäksi.

Oletko ehkä joskus miettinyt, onko lemmikkisi onnellinen? Mitä se kaipaisi lisää elämäänsä rikastuttamaan, mikä sitä stressaa tai ahdistaa?

Meille joillekin ihmisille on annettu lahja kommunikoida eläinten kanssa, ilman sanoja. Voit miettiä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä lemmikkiisi liittyen, minä välitän kysymyksesi ja lemmikkisi halutessaan vastaa. Muistathan myös, että aina eläimetkään eivät jostain syystä halua kommunikoida. Mutta tämä on harvinaisempaa, useimmiten eläinystävämme oikein toivovat pääsevänsä kertomaan viestinsä omille ihmisilleen niin että tulevat ymmärretyksi!

Tämän hoidon teen tällä hetkellä vain etähoitona, ja saat siitä kattavan kirjallisen raportin sähköpostiisi. Kysy myös Whatsapp- puhelun kautta tehtävää hoitoa/kommunikointia! Tällöin kerron sinulle suoraan hoidon aikana, mitä asioita nousee esiin. (40 €)

Balilainen vartalohoito (Tekijä: Maija):

Ihoa pehmittävä, kosteuttava ja rentouttava Gerard’sin balilainen Lulur-vartalohoito, jonka kehittämistä ovat inspiroineet balilaiset ja jaavalaiset hoitorituaalit. Kokonaisvaltaisessa New Lulur -hoidossa yhdistyvät kosmeettisten käsittelyjen hyödyt ja balilaisen hieronnan positiiviset psykofyysiset vaikutukset.

Tunnin kestävä balilainen hieronta on erityinen aistillinen elämys. Tämä auyrjurvedisiä, indonesialaisia ja kiinalaisia hierontamenetelmiä yhdistävä hoitorituaali sopii erityisesti lihasjännitysten lievittämiseen ja stressinpoistoon sekä lisäämään elinvoimaisuutta ja energisyyttä. Hoidoksesi voit valita balilaisen New Lulur vartalohoidon kesto noin 1,5 h, hinta 85€ tai balilaisen vartalohieronnan nyt hintaan 45 € kesto noin 1h.

Intialainen päähieronta (Tekijä: Maija):

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, jossa yhdistyy rentouttava hieronta ja pään alueen veren kierron elvytys ja niska- hartia alueen ja käsien lihasten hieronta. Intialainen päähieronta on peräisin Intiasta yli 1000 vuoden takaa, ja Lontoolainen osteopaatti ja hierontaterapeutti Narenda  Mehta kehitti siitä nykyisenlaisen hoidon. Intialainen päähieronta on varsinainen ”aivot narikkaan”-hoito, jossa unohdat varmasti huolet hetkeksi ja saat uutta energisyyttä ja rentoutta päivääsi.

Hoidon voi tehdä rentoutuen pedissä maaten, jolloin hieronta vie sinut vaihe vaiheelta toiseen maailmaan tai päähieronnan voi myös tehdä tuolilla istuen, jolloin korostuu ylävartalon ja päänalueen rentoutuminen vaikka kesken työpäivän. Intialainen päähieronta (tuolilla tehtynä) onkin mainio hoito tilata hieronta minne tahansa ja antaa itselleen paussi tai vaikka yllättää työkaveri kesken arjen aherruksen.

Aromaterapia (Tekijä: Heli):

Aromaterapiaa tehdään luonnon antimista erilaisilla menetelmillä saaduilla öljyillä, joilla jokaisella on erilaisia vaikutuksia. Ne voivat olla mm. rentouttavia ja rauhoittavia, energiaa antavia, desinfioivia, limaa irrottavia, seksuaalista halua nostattavia, ihoa hoitavia jne. Toiset öljyt ovat voimakkaampia ja toiset mietoja. Asiakkaan kanssa yhdessä valitaan sopivat öljyt ennen hoidon aloitusta, ja jokaisella hoitokerralla valitaan tilanteeseen sopivat öljyt.

Aromaterapialla voidaan hoitaa erilaisia kehon epätasapainotiloja, sairauksia ja arkipäivän ongelmia. Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä fyysiseen kehoon, että mieleen. Stressitason laskiessa keho alkaa toimia normaalisti ja moni vaiva saattaa kadota yllättäen vaikkei niihin kiinnitetä huomiota hoidossa. Luonto tarjoaa apuaan, mutta muista varmistaa lääkäriltäsi hoidon sopivuus. Tutkimuksissa on todettu aromaterapiasta olevan apua esim. antibioottihoidon tukena. Vakavissa sairauksissa katsotaan tapauskohtaisesti mitä voidaan tehdä ja mitä lääkäri suosittelee, pääsääntöisesti emme hoida esim. syöpää, epilepsiaa tai maksasairautta sairastavaa. Esteitä hoidolle ovat myös Marevan, alkuraskaus ja alle kolmen vuoden ikä. Rokotuksesta tulee olla pari viikkoa (ennen ja jälkeen) ja parasetamolia ei voi ottaa samana päivänä. Alkoholia ei samana päivänä, edellisen illan juhlimisen jäljet sen sijaan lähtevät usein aromaterapialla .

Voit valita joko aromaattisen hieronnan koko vartalolle/ käsille/jaloille tai kasvohoidon, joka sisältää naamion, hartia-,decollete-,pää-,ja kasvohieronnan (ilman ihonpuhdistusta!). Aromaterapia sisältää myös hieman vyöhyketerapiaa, sillä se tehostaa hoidon vaikutusta avaamalla lymfateitä ja aktivoimalla imusolmukkeiden toimintaa. Hieronta on kevyempää kuin hierojan tekemä lihashuolto ja siihen voi tulla, vaikka lihakset olisivat oikeasti kipeitä. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, joten muistathan juoda vettä hoidon jälkeen vähän kerrallaan mutta riittävän monta lasillista. Hoidon kesto 1-1,5h.

Hinta 75 € kokovartalohieronta ja 45€ jalka/käsihieronta sisältäen vyöhyketerapiaosuuden. Hoitoon voi yhdistää myös enkelihoidon jolloin yhteishinta 115€ kokovartalo- ja 85€ osahieronnan kanssa.

Enkelihoito (Tekijä: Heli/ Anna K. Valitse intuitiolla, kumman haluat hoitosi tekevän):

Enkelihoidossa välitetään energiaa, joka on parantavaa, rentouttavaa ja saa kehon energiat tasapainottumaan. Kun vaivaan ei löydy lääketieteellistä selitystä, syy voi olla energeettinen. Kaikki henkinen ja energeettinen epätasapaino heijastuu fyysiseen kehoon erilaisina oireina. Myös päinvastoin hyvät energiat heijastuvat kehoon hyvänolontunteena ja asioista voi taas nauttia.

Hoito on hyvin hellävarainen keino auttaa kehoa palautumaan erilaisista fyysisistä ja henkisistä epätasapainotiloista. Esimerkiksi kehon puhdistuminen homealtistuksen jälkeen saattaa olla ongelmallista muilla hoitomuodoilla niiden voimakkuuden takia, silloin enkelienergia on hellävarainen tapa aloittaa ja siirrytään voimakkaampiin hoitoihin, kun keho on vähän vahvistunut. Enkelihoidon vaikutukset ovat aina positiivisia, eikä siitä voi seurata mitään haitallista. Saatat löytää enkelihoidon avulla tien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Avoin mieli ja aito halu löytää avaimet omaan hyvinvointiin auttavat sinua parhaiten.

Hoito sisältää myös chakrojen tasapainotuksen ja hoidon jälkeen (joskus myös hoidon aikana) kerron mitä on hoidettu ja millaisia asioita kehosta heijastuu. Hoidossa nousee usein tunteita pintaan ja joskus voi nähdä tai aistia yllättäviä energioita, joko itsessään tai ympärillään. Saatat kuulla itse jonkin viestin tai sellainen kerrotaan minulle.

Hoidon ajan voi olla makuulla tai puoli-istuvassa asennossa, mikä tuntuu mukavimmalta. Laita mukavat vaatteet joissa voit olla rennosti. Kerrothan tuoksuyliherkkyydestäsi hoitoa varatessa, jotta tiedän tarjota sinulle päivän ensimmäistä hoitoaikaa. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, joten muistathan juoda vettä hoidon jälkeen vähän kerrallaan mutta riittävän monta lasillista. Hoidon kesto 1-1,5h.
Hinta 55€

KULMAT JA RIPSET:

YUMI™- Lashes, Ripsien kestotaivutus ja YUMI™- Brows, kulmien laminointi:

Yumi™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.
Yumi™ Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™ Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™ Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.
Yumi™ Lashes hoito kestää vain noin 90 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.
Yumi™ Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään! YUMI™ Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Uusi YUMI™ Lashes & Brows -versio 2.0 on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa.

YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

YUMI™ Brows-menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

VÄRJÄYKSET:

Kulmat ja ripset värjätään kestovärillä asiakkaalle sopivilla väreillä. Värien pysyvyys riippuu ihotyypistä ja elintavoista. Vasta-aihe on allergia hiusväreille.

RIPSIEN PIDENNYS:

Ripsien pidennys antaa silmiin pirteää ilmettä ja syventää katsetta. Ripsien pidennys voi tehdä ripsivärin tarpeettomaksi, ja näin säästää aikaa aamulla. Pidennyksiä voi halutessaan kuitenkin meikata. Asiakkaan ripset pidennetään asiakkaalle sopivilla pidennyksillä. Ripsien pidennykset vaativat huoltoa noin kuukauden välein riippuen pituuksista ja elintavoista. Vasta-aihe käsittelylle on allergia ripsiliimalle.
Ripsien pidennyksiä harkitessa on hyvä tiedostaa, että pidennykset muuttavat ulkonäköä jonkin verran, joten vain pientä pilkettä silmäkulmaan voi saada jo ripsien taivutuksella, jossa omat ripset taivutetaan, jolloin katse näyttää pirteämmältä ja ripsivärin kanssa saa myös näyttävyyttä, mutta muutos ei ole niin iso kuin ripsienpidennyksessä. Ripsien pidennystä harkitessa tulee myös ottaa huomioon, että kun ripsien pidennykset ovat laitettu ja huoltoväli kuluu, on normaalia, että kuituja alkaa irtoamaan oman ripsen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että ripsi, minkä mukana kuitu tipahtaa, on jo kasvukautensa päässä ja tippuu sen takia, kun tilalle kasvaa pian uusi ripsi. Sitten kun huoltoon tullaan, liimataan uuteen ripseen kuitu, mikäli uusi ripsi on tarpeeksi pitkäksi jo kasvanut (aivan lyhyisiin ripsiin ei liimata kuitua).
Tärkeä asia ripsien pidennysten kanssa on myös puhtaus. Eli silmät huuhdellaan joka päivä normaaliin tapaan myös ripsien pidennysten kanssa ja käytetään tarvittaessa ripsien pidennyksille tarkoitettua puhdistusvaahtoa. Ainoa kohta kun vettä ei tule käyttää, on huollon jälkeinen vuorokausi, jolloin liiman annetaan kuivua rauhassa. Liiman kuivumiseen vaikuttaa myös kosteus, sauna ja hikoilu, joten näitäkään ei suositella huollon jälkeen. Jos ripsien pidennysien puhtaudesta ei huolehdita, niin se vaikuttaa myös ripsien pysyvyyteen, koska liima ei tartu hyvin, jos ripsen pinnalla on likaa, proteiineja tai meikin jäämiä. Siksi huoltoon ja ripsien laittoon olisi hyvä tulla hyvin pestyillä ripsillä, jotta pysyvyys on taattu. Meikin poistosta veloitamme 7€ lisämaksua. Ripsien pidennysten puhtaus on tärkeää myös siksi, että se ennalta ehkäisee tulehduksia ja muita haittoja. Ripsien pidennysten puhdistamisen välttely ei anna pidennyksille lisää aikaa. Pidennyksiä tipahtaa kasvun mukaan, ei puhdistamisen takia. Puhdistamisen yhteydessä voi huomata irtokuituja lähteneen, mutta irronneet kuidut huomaa helpommin ripsiä käsitellessä, koska ne lähtee tällöin helpommin vierekkäisistä kuiduista irti.
Ripsien pidennysten kanssa ei saa käyttää öljymäisiä tuotteita, koska ne voivat liuottaa ripsen irti kuidusta. Jos et ole varma onko sinulla liimasta tulevaa allergiaa, voidaan testata asiaa ensin muutamalla kuidulla. Ripsien pidennyksiä saa monen näköisiä, ja pyrimme vastaamaan asiakkaan toiveisiin, mutta ripsien kasvua kunnioittaen. Kerromme aina minkälaiset pidennykset ovat mahdollisia, ja kysymme millaisesta tyylistä asiakas pitää.
Huomioithan, että ripsienpidennysten asentaminen on tarkkaa puuhaa, ja tarkoittaa, että asiakkaan tulisi olla koko sen ajan paikoillaan ja pitää silmät mahdollisimman rauhallisina. Kaikki liikkeet ja huono pään asento vaikuttavat ripsienpidennysten tekoon. Nukkuminen tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla! Nukkuminen ei sinällään haittaa, mutta äkkinäiset pään ja silmien liikkeet voivat haitata pidennysten tekemistä ja ovat myös riskejä, sillä ripsien pidennysteen tarvittavat pinsetit ovat erittäin terävät.

Tuuheat volume-ripset:Semi-tuuheat volume-ripset:Kevyemmät volume-ripset:
Teemme myös tästä kevyempiä ripsienpidennyksiä ja klassisia ripsienpidennyksiä!

Varaa aika //ihonpieni.fi/?page_id=619

Tilaa hoito luoksesi!

Voit myös halutessasi tilata hoidon kotiin tai juhlapaikalle, esim. morsiushoidot. Tilattavia hoitoja ovat Perinteinen kasvohoito, jalkahoidot, vyöhyketerapia, intialainen päähieronta, sokeroinnit, ripsien pidennykset sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja meikkaukset (Referenssinä Linkosuon Juhlalehden naiskondiittorin meikki  lehden kannessa: //issuu.com/linkosuo/docs/juhlalehti_2016410_valmis?e=24629679/35223632 )

Kosmetologin voi tilata pääasiallisesti Tampereen alueelle ja sopimuksesta kauemmaksi Pirkanmaan alueelle. Pääsääntönä on, että veloitetaan 25 euroa hoidon hinnan päälle Tampereen alueelle kuljetuskustannuksia, mutta Tampereen ulkopuolelle pyydettäessä keskustellaan kuluista tilanteen mukaan.