Hoidot

 

KASVOHOIDOT:

Ultraääni- kasvohoito:

Ultraäänellä saadaan aikaiseksi erittäin hellävarainen, mutta tehokas kasvohoito, joka poistaa epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Hoito sisältää kaksi vaihetta, jossa ensimmäiseen kuuluu alkupuhdistus, analyysi, ja tehokas sekä epäpuhtauksia poistava kuorinta ultraäänellä kasvoille.

Seuraava vaihe edistää ihon terveyttä parantaen ihosolujen toimintaa, kun siihen imeytetään ihotyypin mukainen tehoaine, jota tehostetaan vielä kevyellä hieronnalla. Lopuksi levitetään naamio ja ihotyypinmukaiset hoitotuotteet kasvoille.

Ultra-ääni hoitoa ei suositella, jos olet raskaana tai jos sinulla on kilpirauhasen ylitoiminta, sydämen tahdistin, pahan laatuinen kasvain, suurempia metalliosia kehossa, tulehdustila kehossa tai paha flunssa.

Timanttihionta:

Hoito kuorii kuollutta ihosolukkoa ja uudistaa ihoa hellävaraisesti parantaen ihon solutuotantoa. Hoidolla on puhdistava ja verenkiertoa stimuloiva vaikutus. Suositellaan akneiholle, juonteiden ja arpien tasoittamiseen, tai muuten vaan ihon toimintaa uudistavaksi hoidoksi esim. pigmenttiläiskien häivyttämiseksi tai suurentuneiden ihohuokoisten siloittamiseksi. Hoito kirkastaa ihoa välittömästi ja tasoittaa ihoa sarjahoidolla.

Hoidon jälkeen iho näyttää puhtaammalta ja kirkkaammalta. Hoitoon kuuluu analyysi, alkupuhdistus, hionta, naamio ja ihotyypin mukaisten hoitotuotteiden levitys. Tehokkaiden tulosten aikaansaamiseksi suositellaan sarjahoitoa 4-6 krt. Hoidon jälkeen on vältettävä auringon paistetta hoidetulle alueelle 3-4 päivää.

Hoidon vasta-aiheita ovat Roaccutan-lääkitys, psoriläiskät tai todella couperoottinen iho.

Karboksiterapia:

Karboksiterapialla pystytään vähentämään juonteiden syvyyttä, häivyttämään akne arpia, poistamaan silmänympärysihon tummuutta sekä tasoittamaan epidermiksen pintaryppyjä. Karboksiterapiassa hiilidioksidia(CO²) kuljetetaan ihon pinnan alle, jolloin kehomme reagoi tehostamalla verenkiertoa ja kasvutekijöitä. Ravinteiden ja happen kulku käsiteltävällä alueella
lisääntyy ja verenkierto paranee. Uusia soluja alkaa muodostumaan, kollageenin tuotanto aktivoituu ja iho silottuu. Karboksiterapia on toimenpide, jonka aikana hiilidioksidi
(CO2) ohjataan ihoon tuotteilla ja painelulla. Hiilidioksidi on kaasu, joka vapautuu kehostamme luonnollisesti hengitysprosessin aikana, eikä se sellaisenaan voi aiheuttaa allergisia tai muita ei-toivottuja reaktioita. Ihon PH-happamoituu hetkellisesti hiilidioksiidin vaikutuksesta. Happi kiinnittyy kudokseen hoidettavalla alueella ja stimuloi kasvutekijöitä. Mikroverenkierto
tehostuu, lymfaattinen kierto lisääntyy ja iho alkaa uusiutumaan. Voit palata heti hoidon jälkeen normaaliin päivärytmiin.
Palautumisaikaa ei tarvita.
• Karboksiterapiahoito voidaan tehdä sarjahoitona 7-14 päivän
välein.
• Jokainen seuraava hoitokerta lisää edellisen hoidon vaikutusta

Phyt`s Soin Capyl   HERKÄN ja COUPEROOTTISEN ihon LUOMUHOITO:

Ilmojen jatkuva vaihtelu, runsas saunominen, tupakointi, alkoholi ja tietyt ruoka-aineet ja ammatit aiheuttavat hiusverisuonten laajenemista eli couperosaa. Iho on tällöin punakka, herkästi reagoiva ja ohut. Soin Capyl vahvistaa hiusverisuonistoa, tasapainottaa ihon toimintoja ja rauhoittaa herkkää ihoa, 100%:en LUOMUNA! Phyt`s on ecosert-sertifioitu tuotelinja. Sopii hyvin myös ja talviajan tehokosteuttavaksi hoidoksi. Erinomainen, hemmoitteleva lahjaidea. Erinomainen polttari- tai morsiushoidoksi.

Phyt`s Soin Energie Vital KIRKASTAVA ja solutoimintaa AKTIVOIVA LUOMUHOITO:

Phyt`s Soin Reviderm Vital-hoitokokonaisuus virkistää ja kirkastaa kaikkia ihotyyppejä. Parantaa ihon hapenottokykyä, aktivoi solutoimintaa ja lisää ihon kosteuspitoisuutta. Ennaltaehkäisee vanhenemista ja raikastaa ihon harmaata sävyä.

Ihonpuhdistus:

Kun ihosi vaatii tehokasta puhdistusta, esim. akneiho suosittelemme ultraääni- ihonpuhdistusta, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet iholtasi, ja stimuloi epäpuhtauksien poistumista ihosta myös hoidon jälkeen. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, analyysi, ultraääni- kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio sekä hoitovoiteiden levitys iholle.

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa, mutta rauhoittuu yleensä seuraavana päivänä.

Ultraääni-puhdistuksen voi vaihtaa myös timanttihiontaan tai tehdä kokonaan ilman laitteita.

Miesten kasvohoito:

Erityisen tehokas käsittely, jossa iho kirkastuu, puhdistuu ja siistiytyy. Hoitoon kuuluu timanttihionta, mekaaninen puhdistus sekä epäsiistien karvojen poisto sokeroinnilla. Hoito on erinomainen miesten kasvohoidoksi,
tai kaikille kestävä hipiäisille.

Hoidon vasta-aiheita ovat ihon laaja tulehdustila, herpes, märkärupi, Roaccutan-kuuri tai hyvin couperoottinen iho.

Mikroneulaus:

Mikroneulaus on vallankumouksellinen hoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Hoito lisää kollageenin tuotantoa, minkä ansiosta se siloittaa juonteita, arpia ja velttoa ihoa. Se sopii myös atooppiselle, kuivalle ja herkälle iholle. Se on tehokas hoito myös couperosaa vastaan. Mikroneulausta voi siis tehdä kaiken ikäisille tarpeesta riippuen. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, ja tulokset alkavat näkyä noin 4-6 kerran jälkeen. Hoidon voi tehdä 4-6 viikon välein, ja henkilökohtainen rulla kestää noin 6-10 kertaa. Rulla veloitetaan ensimmäisellä kerralla.

Mikroneulaus on veitsetön vaihtoehto ihon ongelmakohtiin, ja mikä parasta hoidosta palautuminen ei vie kauaa aikaa. Reiät umpeutuvat parissa tunnissa. Mikroneulaus vahvistaa ihoa luonnollisesti. 1,5-2,5 mm paksuiset, pienet neulat tekevät ihoon kymmeniä tuhansia mikroskooppisia reikiä, jotka stimuloivat kollageenin tuotantoa moninkertaiseksi. Ihoon syntyneiden kanavien kautta hoidon aikana levitettävät tehoaineet ravitsevat ihoa monin kerroin paremmin, koska ne pääsevät syvälle dermikseen. //www.youtube.com/watch?v=d09KRfheu-E

Hoito on turvallinen, mutta tulehtuneelle iholle mikroneulausta ei voida tehdä. Hoidon jälkeen suositellaan olla levittämättä iholle mitään hoitotuotteita saman päivän aikana. Tyynyliina ja pyyhe olisi hyvä vaihtaa puhtaaseen. Seuraavana aamuna ihoa voi hoitaa normaalisti. Hoidon jälkeen iho voi punoittaa, mutta yleensä katoaa seuraavana päivänä.

Hoidon vasta-aiheita ovat kasvojen alueen tulehdustilat esim. akne sekä diabetes tai Marevan-lääkitys, aktiivinen huuliherpes, märkärupi ja psoriasis.

Mikroneulaus

Kasvohoidoissa käytetään laadukasta Cliniccare-tuotesarjaa, joka sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa ja on hellävarainen ja raikas hoitolasarja sekä ammattilaisen tekemään hoitoon että kotihoitoihin. Lisää tietoa osoitteesta  //www.cliniccare.se/fi .

SOKEROINNIT:

Karvanpoisto hellävaraisesti ja luonnontuotteilla. Sokerointi sopii kaikille ihotyypeille, ja on hygieeninen, sekä tehokas poistamaan kaikkien ihoalueiden karvoituksen, myös lyhyet. Menetelmä sopii sekä naisille, että miehille ja on yleensä hellävaraisempi kuin esimerkiksi vaha. Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan saada karvankasvua vähenemään hoidetulla alueella. Sokeroinnilla tehty karvanpoisto pitää karvoituksen yleensä poissa noin nelisen viikkoa. Sokeroinnilla tulee epätodennäköisemmin karvatupen tulehduksia kuin muilla menetelmillä. Tutustu laadukkaaseen sokerointituotteisiini osoitteessa //www.skincandy.fi/suomeksi/mita-sokerointi-on/

Sokeroinnilla voidaan ottaa säärten tai reisien karvoitus, bikinirajat, kainalot, kädet, pakarat, selkä, rinta tms. Myös kasvoille ( esim. leuan tai ylähuulen karvoitus ja kulmien muotoilu) sokerointi on paras vaihtoehto, koska se on hellävarainen, mutta tehokas, ja mekaanista ärsytystä tulee vähemmän kun se on nopeampi kuin esimerkiksi pinsetit kulmien muotoilussa. Meiltä löydät myös erikseen intiimialueille tarkoitetut sokerit, naisten cookie- ja miesten chap- sokerit, jotka sisältävät myös xylitolia ja näin vähentävät karvatupen tulehduksen mahdollisuutta. Lue lisää osoitteesta : //www.skincandy.fi/fi/xylitol/

BALILAINEN VARTALOHIERONTA (Tekijä: Maija):

Rentouttava Balilainen vartalohieronta, jonka kehittämistä ovat inspiroineet balilaiset ja jaavalaiset hoitorituaalit.  Tässä hoidossa pääset nauttimaan balilaisen hieronnan positiivisista psykofyysisistä vaikutuksista.

Tunnin kestävä balilainen hieronta on erityinen aistillinen elämys. Tämä auyrjurvedisiä, indonesialaisia ja kiinalaisia hierontamenetelmiä yhdistävä hoitorituaali sopii erityisesti lihasjännitysten lievittämiseen ja stressinpoistoon sekä lisäämään elinvoimaisuutta ja energisyyttä. 50 €, kesto noin 1h.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA (Tekijä: Maija):

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, jossa yhdistyy rentouttava hieronta ja pään alueen veren kierron elvytys ja niska- hartia alueen ja käsien lihasten hieronta. Intialainen päähieronta on peräisin Intiasta yli 1000 vuoden takaa, ja Lontoolainen osteopaatti ja hierontaterapeutti Narenda  Mehta kehitti siitä nykyisenlaisen hoidon. Intialainen päähieronta on varsinainen ”aivot narikkaan”-hoito, jossa unohdat varmasti huolet hetkeksi ja saat uutta energisyyttä ja rentoutta päivääsi.

Hoidon voi tehdä rentoutuen pedissä maaten, jolloin hieronta vie sinut vaihe vaiheelta toiseen maailmaan tai päähieronnan voi myös tehdä tuolilla istuen, jolloin korostuu ylävartalon ja päänalueen rentoutuminen vaikka kesken työpäivän. Intialainen päähieronta (tuolilla tehtynä) onkin mainio hoito tilata hieronta minne tahansa ja antaa itselleen paussi tai vaikka yllättää työkaveri kesken arjen aherruksen.

Luontais- ja energiahoidot sekä Meditaatio- ja rentoutusharjoitukset ( By: Taianomaiset) löydät tästä:
//ihonpieni.fi/luontais-ja-energiahoidot-seka-meditaatio-ja-rentoutusharjoitukset-by-taianomaiset/

 

KULMAT JA RIPSET:

YUMI™- Lashes, Ripsien kestotaivutus ja YUMI™- Brows, kulmien laminointi:

Yumi™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.
Yumi™ Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™ Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™ Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.
Yumi™ Lashes hoito kestää vain noin 90 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.
Yumi™ Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään! YUMI™ Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Uusi YUMI™ Lashes & Brows -versio 2.0 on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa.

YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

YUMI™ Brows-menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

VÄRJÄYKSET:

Kulmat ja ripset värjätään kestovärillä asiakkaalle sopivilla väreillä. Värien pysyvyys riippuu ihotyypistä ja elintavoista. Vasta-aihe on allergia hiusväreille.

RIPSIEN PIDENNYS:

Ripsien pidennys antaa silmiin pirteää ilmettä ja syventää katsetta. Ripsien pidennys voi tehdä ripsivärin tarpeettomaksi, ja näin säästää aikaa aamulla. Pidennyksiä voi halutessaan kuitenkin meikata. Asiakkaan ripset pidennetään asiakkaalle sopivilla pidennyksillä. Ripsien pidennykset vaativat huoltoa noin kuukauden välein riippuen pituuksista ja elintavoista. Vasta-aihe käsittelylle on allergia ripsiliimalle.
Ripsien pidennyksiä harkitessa on hyvä tiedostaa, että pidennykset muuttavat ulkonäköä jonkin verran, joten vain pientä pilkettä silmäkulmaan voi saada jo ripsien taivutuksella, jossa omat ripset taivutetaan, jolloin katse näyttää pirteämmältä ja ripsivärin kanssa saa myös näyttävyyttä, mutta muutos ei ole niin iso kuin ripsienpidennyksessä. Ripsien pidennystä harkitessa tulee myös ottaa huomioon, että kun ripsien pidennykset ovat laitettu ja huoltoväli kuluu, on normaalia, että kuituja alkaa irtoamaan oman ripsen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että ripsi, minkä mukana kuitu tipahtaa, on jo kasvukautensa päässä ja tippuu sen takia, kun tilalle kasvaa pian uusi ripsi. Sitten kun huoltoon tullaan, liimataan uuteen ripseen kuitu, mikäli uusi ripsi on tarpeeksi pitkäksi jo kasvanut (aivan lyhyisiin ripsiin ei liimata kuitua).
Tärkeä asia ripsien pidennysten kanssa on myös puhtaus. Eli silmät huuhdellaan joka päivä normaaliin tapaan myös ripsien pidennysten kanssa ja käytetään tarvittaessa ripsien pidennyksille tarkoitettua puhdistusvaahtoa. Ainoa kohta kun vettä ei tule käyttää, on huollon jälkeinen vuorokausi, jolloin liiman annetaan kuivua rauhassa. Liiman kuivumiseen vaikuttaa myös kosteus, sauna ja hikoilu, joten näitäkään ei suositella huollon jälkeen. Jos ripsien pidennysien puhtaudesta ei huolehdita, niin se vaikuttaa myös ripsien pysyvyyteen, koska liima ei tartu hyvin, jos ripsen pinnalla on likaa, proteiineja tai meikin jäämiä. Siksi huoltoon ja ripsien laittoon olisi hyvä tulla hyvin pestyillä ripsillä, jotta pysyvyys on taattu. Meikin poistosta veloitamme 7€ lisämaksua. Ripsien pidennysten puhtaus on tärkeää myös siksi, että se ennalta ehkäisee tulehduksia ja muita haittoja. Ripsien pidennysten puhdistamisen välttely ei anna pidennyksille lisää aikaa. Pidennyksiä tipahtaa kasvun mukaan, ei puhdistamisen takia. Puhdistamisen yhteydessä voi huomata irtokuituja lähteneen, mutta irronneet kuidut huomaa helpommin ripsiä käsitellessä, koska ne lähtee tällöin helpommin vierekkäisistä kuiduista irti.
Ripsien pidennysten kanssa ei saa käyttää öljymäisiä tuotteita, koska ne voivat liuottaa ripsen irti kuidusta. Jos et ole varma onko sinulla liimasta tulevaa allergiaa, voidaan testata asiaa ensin muutamalla kuidulla. Ripsien pidennyksiä saa monen näköisiä, ja pyrimme vastaamaan asiakkaan toiveisiin, mutta ripsien kasvua kunnioittaen. Kerromme aina minkälaiset pidennykset ovat mahdollisia, ja kysymme millaisesta tyylistä asiakas pitää.
Huomioithan, että ripsienpidennysten asentaminen on tarkkaa puuhaa, ja tarkoittaa, että asiakkaan tulisi olla koko sen ajan paikoillaan ja pitää silmät mahdollisimman rauhallisina. Kaikki liikkeet ja huono pään asento vaikuttavat ripsienpidennysten tekoon. Nukkuminen tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla! Nukkuminen ei sinällään haittaa, mutta äkkinäiset pään ja silmien liikkeet voivat haitata pidennysten tekemistä ja ovat myös riskejä, sillä ripsien pidennysteen tarvittavat pinsetit ovat erittäin terävät.

Tuuheat volume-ripset:Semi-tuuheat volume-ripset:Kevyemmät volume-ripset:
Teemme myös tästä kevyempiä ripsienpidennyksiä ja klassisia ripsienpidennyksiä!

Varaa aika //ihonpieni.fi/?page_id=619

Tilaa hoito luoksesi!

Voit myös halutessasi tilata hoidon kotiin tai juhlapaikalle, esim. morsiushoidot. Tilattavia hoitoja ovat Perinteinen kasvohoito, jalkahoidot, vyöhyketerapia, intialainen päähieronta, sokeroinnit, ripsien pidennykset sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja meikkaukset (Referenssinä Linkosuon Juhlalehden naiskondiittorin meikki  lehden kannessa: //issuu.com/linkosuo/docs/juhlalehti_2016410_valmis?e=24629679/35223632 )

Kosmetologin voi tilata pääasiallisesti Tampereen alueelle ja sopimuksesta kauemmaksi Pirkanmaan alueelle. Pääsääntönä on, että veloitetaan 25 euroa hoidon hinnan päälle Tampereen alueelle kuljetuskustannuksia, mutta Tampereen ulkopuolelle pyydettäessä keskustellaan kuluista tilanteen mukaan.