Tyrni Honey Mask, Hunaja-kuorintavoide, Kotimainen

13,50 

Aktiiviaineet: Hunaja, Tyrni

Käyttö: Levitä saunan tai suihkun lämpöiselle iholle. Anna vaikuttaa 5- 10 min huolellisen kuorinnan jälkeen. Huuhtele ja rasvaa iho tämän jälkeen. Ei sovi manteliallergiasta kärsivälle tai hunaja-allergikolle.

Pakkaus: 100 ml tuubi

Varasto loppu

Kuvaus

Tyrni Honey Mask, Hunaja-kuorintavoide, 100 ml

Ravitseva hunaja-tyrni-kasvo- ja vartalonaamio. Hoitavaa pehmeyttä ja kosteutta kuivalle ja normaalille iholle luonnollisin keinoin ilman kemikaaleja. Sisältää suomalaista Korpiahon hunajaa, tyrniä ja kuorivia sokerikiteitä. Korpiahon Kasvo- ja Vartalonaamiot valmistetaan täysin suomalaisesta Korpiahon hunajasta, ja ne sisältävät 90 % hunajaa.

Kasvo- ja vartalonaamiot ravitsevat ja elvyttävät ihoa poistaen kuollutta ihosolukkoa. Käytä saunan lämmössä tai lämpimän suihkun päätteeksi, hieromalla ihoon. Naamioihin lisätyt sokerikiteet kuorivat tehokkaasti ja hellävaroen. Säilytä naamiot kylpyhuoneessa, älä saunan lämmössä, jotta kiteet pysyvät kovina. Lopuksi rasvaa iho.

Loistava lahjaidea tyttöjen iltaan, polttareihin tai muuksi lahjaksi!

Huom. Pähkinä/manteliallegisia pyydämme huomioimaan, että osa Honey Maskeista sisältää manteliöjyä tai ne saattavat valmistuksessa olla tekemisissä manteliöljyn kanssa. Almond/Peanut-allergics please notice: some of Honey Masks include almond oil or might be in touch with it in manufacturing

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.