Nature`s Neighbour Vihreä tee Kasvojen puhdistusöljy, 100 ml

41,00 

Aktiiviaineet: Jojobaöljy, Vihreä tee, Hamppuöljy

Käyttö: Käyttö: Ravista pulloa. Pumppaa muutama tippa kämmenelle ja hiero kuivalle tai kosteutetulle iholle huolellisesti. Emulgoi eli kastele sormenpäät ja sekoita vettä mukaan. Huuhtele lopuksi kasvot lämpimällä vedellä huolellisesti.

Pakkaus: Pumppupullo, 100 ml

 

Varasto loppu

Kuvaus

Green Tea Facial Cleansing Oil 100 ml

Ihana kylmäpuristetuista öljyistä valmistettu hoitava, mutta puhdistava öljypuhdistus kaikille ihotyypeille. Sisältää jojoba-, tamanu-, hamppu-, ja risiiniöljyjä, jotka puhdistavat iholta lian samalla lempeästi hoitaen. Tämä öljypuhdistus emulgoituu, joten iho ei jää rasvaisen tuntuiseksi vaan on hoidetun ja puhtaan tuntuinen puhdistuksen jälkeen. Öljypuhdistuksen ainesosat hoitavat myös ripsiä ja kulmia, joten puhdista myös ne öljypuhdistuksella. Pitää ihosi hydrolipidikalvon tasapainossa ja kosteuttaa sekä rauhoittaa. Levitä öljy huolellisesti kasvoille ja kaulalle joko kostealle tai kuivalle iholle. Lisää vettä ja emulgoi ihosi huolellisesti, sitten huuhtele runsaalla lämpimällä vedellä.
Tuet kotimaista työllisyyttä ja innovointia ostamalla tuotteen. Riittoisa pakkaus. Ravistele ennen jokaista käyttökertaa.

Kotimainen              Luomu                Palmuöljytön            Ekologinen

INCI: INCI: Simmondsia Chinensis (Organic Jojoba) Seed Oil, Caprylic Capric Triglycerides, Polyglyceryl-4-Oleate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil

*=organic