Nature`s Neighbour Vihreä tee & avocado Kasvojen puhdistusöljy

48,00 

Aktiiviaineet: Jojobaöljy, Avocadoöljy, Hamppuöljy

Käyttö: Käyttö: Ravista pulloa. Pumppaa muutama tippa kämmenelle ja hiero kuivalle tai kosteutetulle iholle huolellisesti. Emulgoi eli kastele sormenpäät ja sekoita vettä mukaan. Huuhtele lopuksi kasvot lämpimällä vedellä huolellisesti.

Pakkaus: Pumppupullo, 100 ml

 

4 varastossa

Kuvaus

Green Tea & Avocado Facial Cleansing Oil 100 ml

Ihana kylmäpuristetuista öljyistä valmistettu hoitava, mutta puhdistava öljypuhdistus kaikille ihotyypeille. Sisältää jojoba-, tamanu-, hamppu-, ja risiiniöljyjä, jotka puhdistavat iholta lian samalla lempeästi hoitaen. Tämä öljypuhdistus emulgoituu, joten iho ei jää rasvaisen tuntuiseksi vaan on hoidetun ja puhtaan tuntuinen puhdistuksen jälkeen. Öljypuhdistuksen ainesosat hoitavat myös ripsiä ja kulmia, joten puhdista myös ne öljypuhdistuksella. Pitää ihosi hydrolipidikalvon tasapainossa ja kosteuttaa sekä rauhoittaa. Tuet kotimaista työllisyyttä ja innovointia ostamalla tuotteen. Riittoisa pakkaus. Ravistele ennen jokaista käyttökertaa.

Kotimainen              Luomu                Palmuöljytön            Ekologinen

Inci: Simmondsia chinensis oil*, Persea gratissima oil*, Polyglyceryl-4-oleate, Cannabis sativa seed oil*, Calophyllum tacamahaca seed oil*, Ricinus Communis seed oil*, Camellia sinensis leaf extract, Tocopherol, Helianthus Annuus seed Oil

*=organic