Nature`s Neighbour, Suojaava Ihobalsami, Nara Skin Balm, 20 ml

45,00 

Aktiiviaineet: Nara-öljy, Vesimeloninsiemenöljy, Tamanuöljy (parantaa ihon kasvutekijöitä)

Käyttö: Levitä välittömästi kasvoveden tai seerumin jälkeen. Jos olet alle 40-vuotias, niin voit tehdä sekoituksen kämmenelläsi Skin tonerista ja Skin hydratorista.

Pakkaus: Pumppupullo, 20 ml

Varasto loppu

Kuvaus

Nara Skin Balm – suojaava ihobalsami – kaikki ihotyypit

Suojaava ihobalsami sopii sekä kuivalle ja rasvaiselle iholle, koska se palauttaa ihon terveen suojabarriaarin. Tuote sisältää namibialaista Nara-öljyä, joka on täynnä antioksidantteja. Käytön myötä ihon punoitus ja epäpuhtaudet vähenevät. Tasapaino palautuu eikä tulehduksia enää esiinny. Suojaa ihoa ulkopuolisilta ärsykkeiltä ja stressiltä. Alle 40-vuotiaalle iholle voit käyttää Nara balmin yhdessä Skin Tonerin ja Skin hydratorin kanssa. Yli 40-vuotiaalle iholle Nara Balm on hyvä laittaa viimeiseisenä Skin Tonerin tai öljyseerumin päälle. Valitsemalla tuotteen tuet kotimaista työllisyyttä ja innovointia.

Luomu            Kotimainen            Palmuöljytön           Ekologinen

Inci: Acanthosicyos Horridus Seed (!Nara) Oil, Citrullus Lanatus Seed (watermelonseed oil) Oil*, Calophyllum Tacamahaca Seed (tamanu) Oil*, Adansonia Digitata Seed (baobab) Oil**, Polyglyceryl-3 Beeswax, Orbignya Oleifera Seed (babassu) Oil**, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phytosteryl Macadamiate, Myrica Cerifera Fruit Wax, Distarch Phosphate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*

* = organic