Ale!

Nature`s Neighbour, Nuts & Seeds, Silmänympärysbalsami EXP 4/24

Alkuperäinen hinta oli: 38,00 €.Nykyinen hinta on: 19,00 €.

Aktiiviaineet: Inkapähkinäöljy, Saksanpähkinäöljy, Risiiniöljy

Käyttö: Silmänympärysiholle, kulmakarvojen muotoiluun (ja hoitoon), huulivoiteeksi, suojavoiteeksi talvella tai sekoita Skin tonerin ja Skin Hydratorin kanssa emulsio ja levitä koko kasvoille ravinteikas emulsio.

Pakkaus: Pumppupullo, 15 ml

Huom.: Huomioi pähkinäallergiat!

2 varastossa

Kuvaus

Nuts & Seeds Eye Balm  15 ml

Tästä tuotteesta on moneksi. Silmänympärysbalsami hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Se hoitaa myös kulmakarvojasi ja toimii ”luomulaminointina” kulmakarvoillasi. Jos sinulla on kuiva ja ärtyvä iho, voit valmistaa kämmenelläsi emulsion silmänympärysbalsamista, Skin tonerista ja Skin Hydratorista, ja ihosi rakastaa tätä.  Tämä toimii myös mahtavana huuli- ja nenänympärysrasvana. Talvella tuotetta voi käyttää suojavoiteena poskille. Yksi tuote viiteen käyttötarkoitukseen! Tämän tuotteen valitsemalla tuet kotimaista työllisyyttä ja innovointia.

Luomu          Kotimainen           Palmuöljytön              Ekologinen

Inci: Simmondsia Chinensis Oil*, Helianthus Annuus Oil*, Plukenetia
Volubilis Seed Oil*, Juglans Regia Seed Oil*, Ricinus Communis Seed
Oil*, Glycerin*, Aqua, Trigonella Foenum Graecum Seed Extract*, Salvia Hispanica Seed Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Tocopherol, Quillaja Saponaria Wood Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Saponaria Officinalis Extract, Helianthus Annuus seed Oil