Nature`s Neighbour, Bakuchiol & Baobab iltaseerumi, 20 ml

39,00 

Aktiiviaineet: Baobab öljy, Bakuchiol, Jojobaöljy

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle välittömästi kasvoveden tai Skin hydratorin jälkeen. Älä vältä silmänympärysihoa. Luit oikein, joten hoida myös silmänympärysihosi tällä tuotteella.

Pakkaus: Pumppupullo, 20 ml

4 varastossa

Kuvaus

Bakuchiol & Baobab Evening Facial Serum 20 ml

Tämä iltaseerumi on täydellinen tuote, jos haluat elvyttää ihoa, mutta samalla helliä ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Bakuchiol toimii samalla tavalla kuin A-vitamiini, mutta ilman A-vitamiinin tuomia haittavaikutuksia, kuten ihon herkistymistä tai kuivumista. Bakuchiol vähentää ihon oksitadiivista stressiä ja lisää kollageenisynteesiä. Tämä iltaseerumi vähentää juonteita ja ihosta tulee sileämpi ja tasaisempi myös sävyltään. Muita vaikuttavia öljyjä ovat baoba-, amaratti-, acai-, ja ruusunmarjasiemenuute. Iltaseerumin tehoa lisää Skin Hydrator, joka kannattaa laittaa ennen iltaseerumin levitystä. Anna ihollesi ylellinen hoito, joka ennaltaehkäisee vanhenemisen merkkejä ja hoitaa ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän tuotteen valitsemalla tuet suomalaista työllisyyttä ja innovointia.

Luomu             Kotimainen           Palmuöljytön              Ekologinen

Inci: Adansonia digitata seed oil*, Simmondsia chinensis oil*, Helianthus annuus seed oil*, Hypericum perforatum flower/twig extract*, Euterpe oleracea fruit oil**, Camellia sinensis leaf extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract*, Rosa Canina Seed Extract*, Tocopherol, Helianthus Annuus seed Oil, Bakuchiol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*

*=organic
**=wild crafted