Gua Sha Hierontakivi kasvoille ja Silmänympärysalueelle

11,90 

Aktiiviaineet: Jadekivi

Käyttö: Hiero kasvojen keskikohdasta vetäen korvia kohtia. Käyttö puhtaalle ja öljytylle iholle. kts. tarkemmat ohjeet alta. Pudotessa lattialle voi rikkoutua.

Koko: Pisimmästä kohdasta noin 7,7 cm

7 varastossa

Kuvaus

Gua Sha Hierontakivi kasvoille

Hierontakivi auttaa häivyttämään turvotusta poistaen nesteitä ja kuona-aineita kasvoilta. Se parantaa verenkiertoa ja vähentää lihasjännitystä. Näin se antaa eheämmän ja tasaisemman näköisen ihon. Parantunut verenkierto tuo iholle ravinteita ja auttaa ihon hoitoaineiden imeytymisessä.  Hierontakiveä voidaan käyttää myös kipeisiin hartioihin tai lihaskalvojen avaamiseen. Huolehdithan, että käytät hierontakiveä aina ohjeiden tai ammattilaisen ohjeiden mukaisesti.

Ohjeita kasvojen alueen hierontaan:
1. Huolehdi, että ihosi on puhdistettu ja siihen on levitetty esimerkiksi kasvoöljy, jonka päällä hierontakivi liukuu vaivatta.
2. Älä käytä kasvoilla liiallista voimaa, jotta säästyt mustelmilta.
3. Aloita hierontaliikkeet kasvojen keskeltä ja vedä kivi korvan suuntaan. Pidä liikkeen linja aina mieluummin hivenen ylöspäin ennen kuin alaspäin, jotta et kisko ihoa alaspäin.
4. Kaula hierotaan alhaalta ylöspäin suuntautuvin liikkein, samoin otsan voi hieroa kulmakarvojen yläpuolelta suoraan ylöspäin suuntautuvin liikkein.
5. Löydät helposti sopivat kohdat kivestä kullekin kasvojen alueelle, joten kokeile rohkeasti eri kohtia kivestä eri alueille.