Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen verkkokaupassamme sekä vastaaviin toimituksiin.

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa ja päivitetty 24.11.2020. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme.

Ihon Pieni verkkokauppa ( Yt: 2655530-3) pidättää oikeuden kaikkiin myymiinsä tuotteisiinsa niin kauan, kunnes asiakas on suorittanut maksun kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tuotteiden loppuunmyyntiin ja mahdollisiin virheellisiin kuviin ja teksteihin verkkokaupassamme. Näitä virheellisiä tietoja voivat olla esimerkiksi virhe tuotekuvauksessa, ainesosaluettelossa, hinnoissa ja/tai tiedoissa siitä, onko tuote varastossa. Ihon Pieni verkkokauppa pidättää oikeuden korjata tällaiset virheet ja muuttaa tai päivittää tällaiset tiedot milloin tahansa.

Toimitusaika:

Toimitamme tilauksia sekä kaikkialle Suomeen Postin välityksellä. Normaali toimitusaikamme on 3–5 arkipäivää. Toimitukset lähetetään toimitusosoitetta lähellä sijaitsevaan Postin noutopisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse, kun pakettisi on noudettavissa. Lähetystä noudettaessa on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Huomioithan, että Ihon Pieni verkkokauppa ei ole vastuussa lähetyksistä, jotka jätetään oven taakse, rappukäytävään tai talon edustalle. Varkauden tai vahingonteon sattuessa, kannat itse vastuun tapahtuneesta sen jälkeen, kun kuljettaja on toimittanut paketin.

Palautusoikeus:

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Tuotteen voi palauttaa vain avaamattomana ja myyntikuntoisena. Jos haluat palauttaa tuotteen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla [email protected]. Neuvomme sinulle, kuinka toimia, että saat palatuksen tehtyä.
Tämän jälkeen pakkaa palauttamasi tuotteet huolellisesti ja vie palautus lähimpään Postin toimipisteeseen.
Huom! Paketin noutamatta jättäminen postista tai matkahuollosta ei ole ilmainen peruutustapa. Jos paketti saapuu verkkokauppaan takaisin noutamattomana lähetyksenä, perimme kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme, erillisen maksun 5,90€. Tämä summa vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos olet saanut viallisen tai väärän tuotteen. Neuvomme sinulle, miten voit tehdä maksuttoman palautuksen. Pyydämme sinua ilmoittamaan viallisesta tai väärästä tuotteesta mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisen jälkeen.

Ihon Pieni verkkokauppa  (Y-tunnus: 2655530-3) ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.

Ikäraja:

Ihon Pieni verkkokauppa toimittaa tilauksia ainoastaan yli 18-vuotiaille. Jos olet alaikäinen, huoltaja voi tehdä tilauksen puolestasi.

Hinnat ja maksut:

Kaikki hintamme sisältävät aina arvonlisäveron. Voimassaoleva hinta on  verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Ihon Pieni verkkokauppa pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen ja hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Asiakaspalvelu:

Kysymyksissä ja tiedusteluissa olethan yhteydessä joko sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella. Pyrimme vastaamaan 48 tunnin sisällä.

Palautusosoite:
Ihon Pieni hoitola
Sammonkatu 43, 33540 Tampere
(Palauttaessa aina otettava ensin yhteys asiakaspalveluun!)