Luontais- ja energiahoidot sekä meditaatio- ja rentoutusharjoitukset (By Taianomaiset)

LUONTAIS- ja ENERGIAHOIDOT sekä MEDITAATIO- ja RENTOUTUSOHJAUKSET Ihon Pienessä hoitolassa
0402143448 (Anna K.)

 

 

 

Enkelihoito äänimaljojen kanssa ( Tekijä: Anna K.):

Kehosi on temppelisi, ja energian kehossasi kuuluisi virrata vapaasti, jotta voisit elää mahdollisimman onnellista ja tasapainoista elämää!

Tässä enkelihoidossa hoidan lempeästi puhdistavalla, rakastavalla enkelienergialla Sinun kehoasi hyvin kokonaisvaltaisesti upeiden äänimaljojen avulla. Avaan, puhdistan sekä tasapainotan myös chakrasi ja puhdistan aurasi.

Syvärentouttavien äänimaljojen fysikaaliset värähtelyt leviävät ihon, kudosten, elinten ja luiden kautta koko kehoon harmonisoiden, uudistaen ja tuoden elinvoimaa. Tämä hoitomuoto on lempeä mutta tehokas, saatat päästä sukeltamaan hyvinkin syvälle oman mielesi syövereihin sekä aistia kehosi tuntemukset hyvinkin voimakkaasti.

Hyvä hoito esimerkiksi väsyneelle ja uupuneelle keholle ja mielelle sekä erilaisten sairauksien hoitojen tueksi tasapainottamaan. Muistathan, että tämäkään hoito ei kuitenkaan korvaa lääketieteellistä hoitoa.

Hoito kestää 60 min, ja hoidon aikana halutessasi kerron sinulle kehosi tilasta ja muista asioista joita nousee esiin. Jokaiselle asiakkaalle annan myös kotiin viemisiksi pienen lahjan, joka tasapainottaa energioitasi myös kotioloissa. ( 60 min. 75 €)

Rentoutus/Meditaatio Yksilöohjaus ( Ohjaaja: Anna K.)

Tiesitkö, että jo vain yksi, syvä, tiedostava hengitys voi auttaa sinua laskeutumaan kohti rauhan tilaa? Tästä me lähdemme ja etenemme askel askeleelta eteenpäin, Sinun tahtiisi.

Yksilöohjaustunneilla lähdetään rauhassa, tunnustellen päästämään irti hektisestä arjestamme rentoutus- ja hengitysharjoitusten sekä meditaation avulla. Tunnit räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan, ja myös muita hoitoja tai osia niistä on mahdollista yhdistää näille tunneille!
60 min/70 € tai 3 x 60 min/180 €.

Läsnäoloharjoitus/kehorentoutus ”Chakrat” ( Ohjaaja: Anna K.):

Tuntuuko olosi väsyneeltä, ja ehkä tiedät että pitäisi hidastaa hetkeksi? Salli itsesi lempeästi laskeutua tähän hetkeen ja hengähtää!

Tässä harjoituksessa tutustut oman kehosi tuntemuksiin ja viesteihin lempeän hyväksyvästi. Ohjaan Sinua myös tulemaan tietoiseksi chakroistasi ja niiden vaikutuksista kehoosi sekä mieleesi.

Harjoitukseen kuuluu pranayama- (hengitysharjoitus) sekä kehorentoutus osio, jonka jälkeen käyn chakrasi läpi järjestyksessä, alhaalta ylöspäin, niin, että lopulta Sinulta on avattu seitsemän päächakramme lisäksi myös viisi ylimääräistä chakraa. Tämä nostaa Sinun tietoisuutesi aivan uudelle tasolle ja uudistaa kokonaisvaltaisesti. Käytän äänimaljoja apunani tässä harjoituksessa, kerrothan etukäteen jos olet hyvin herkkä äänille!

Voit myös lunastaa neljän kerran sarjakortin, jonka jokaisessa harjoituksessa keskitytään kolmeen chakraan perusteellisemmin, ja koko rentoutusharjoitus muotoutuu aina vuorossa olevien chakrojen ympärille.(45 min./ 55 €)

Valo Sinussa – kehorentoutus/visualisaatio (Ohjaaja: Anna K.)

Autan Sinua löytämään jälleen kosketuksen omaan sisimpääsi sekä oman sisäisen Valosi tämän ihanan, rentouttavan visualisaation avulla.

Voit päästää aivan kaikesta irti ja hengähtää täysin turvallisesti, lempeässä ohjauksessani. (45 min./ 55€)

Kodin energiapuhdistus & chakrojen ja auran puhdistus ja tasapainotus ( Tekijä: Anna K.)

Tuntuuko kotisi ilmapiiri huonolta, tai jotenkin muuten hyvin epämiellyttävältä, etkä keksi siihen mitään kongreettista syytä? Joskus syy voi hyvinkin olla energeettinen, ja kotisi kaipaa hiukan puhdistusta. Puhdistan kotisi kaikista negatiivisista, alemmista energioista, suojaan kotisi energian tasolla sekä välitän harmonista, rakkauden täyteistä energiaa juuri Sinun kotiisi!

Myös oman kehomme energiakeskusten, eli chakrojen, sekä energiakentän ympärillämme, eli auran, tukkoisuus, epätasapainotilat sekä niihin kertynyt negatiivinen energia vaikuttavat terveytemme lisäksi myös tunnetiloihimme, ja siihen, miten koemme ympäröivän maailman. Siksi suosittelen myös chakrojen sekä auran puhdistusta kodin energiapuhdistuksen yhteydessä.

Teen kodin energiapuhdistuksen etänä, ja saat kattavan raportin tästä sähköpostiisi, missä kerron, mitä kaikkea nousi esille puhdistuksen aikana. ( 55€).

Enkelikanavointi ( Tekijä Anna K.)

Etsitkö oikeaa suuntaa elämällesi tai tunnetko olevasi ehkä jonkinlaisessa käännekohdassa, etkä oikein luota itseesi ja tiedä, miten edetä? Kaipaatko ehkä vahvistusta oikeille valinnoillesi, jotka olisivat kaikkien korkeimmaksi parhaaksi? Enkelikanavoinnissa kanavoin Sinulle viestejä sekä sydäntäsi avaavaa enkelienergiaa suoraan Arkkienkeleiltä, tueksi juuri Sinun oman polkusi löytymiseen!

Muistathan, että lopulliset päätökset elämässäsi teet Sinä itse. Kanavoinnin tarkoituksena on auttaa juuri Sinua seuraamaan omaa, syvää sisintä viisauttasi, joka on ehkä saattanut elämän varrella painua piiloon.

Voit miettiä muutamia mieltäsi askarruttavia asioita, joihin kaipaisit rakastavaa opastusta. Teen kanavoinnin yleensä etänä, joko kirjallisesti sähköpostiin, tai puhelimessa Whatsappin kautta. Aikaa tähän menee asiakkaasta riippuen noin 30-45 min. Kanavoinnin voi myös yhdistää muihin hoitoihin! (35€)

Eläinten energiahoito & eläinkommunikointi ( Tekijä: Anna K.)

Tiesitkö, että myös karvaisilta ystäviltämme löytyvät chakrat, eli energiakeskukset sekä aura, eli energiakenttä niiden ympärillä? Aivan kuten meillä ihmisilläkin, myös eläimillä nämä voivat kerätä negatiivista energiaa, tukkeutua ja mennä epätasapainoon. Tämä taas voi aiheuttaa monenlaisia ongelmia eläinten psyykkisessä ja fyysisessä terveydessä. Hoidossa avaan, puhdistan ja tasapainotan lemmikkisi koko energiajärjestelmän, ja hoidan eläintä kokonaisvaltaisesti parantavalla energialla. Muistathan, että energiahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa, mutta voi olla hyvä tukihoito sen lisäksi.

Oletko ehkä joskus miettinyt, onko lemmikkisi onnellinen? Mitä se kaipaisi lisää elämäänsä rikastuttamaan, mikä sitä stressaa tai ahdistaa?

Meille joillekin ihmisille on annettu lahja kommunikoida eläinten kanssa, ilman sanoja. Voit miettiä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä lemmikkiisi liittyen, minä välitän kysymyksesi ja lemmikkisi halutessaan vastaa. Muistathan myös, että aina eläimetkään eivät jostain syystä halua kommunikoida. Mutta tämä on harvinaisempaa, useimmiten eläinystävämme oikein toivovat pääsevänsä kertomaan viestinsä omille ihmisilleen niin että tulevat ymmärretyksi!

Tämän hoidon teen tällä hetkellä vain etähoitona, ja saat siitä kattavan kirjallisen raportin sähköpostiisi. Kysy myös Whatsapp- puhelun kautta tehtävää hoitoa/kommunikointia! Tällöin kerron sinulle suoraan hoidon aikana, mitä asioita nousee esiin. (40 €)

 

Enkelihoito (Tekijä: Anna K):

Enkelihoidossa välitetään energiaa, joka on parantavaa, rentouttavaa ja saa kehon energiat tasapainottumaan. Kun vaivaan ei löydy lääketieteellistä selitystä, syy voi olla energeettinen. Kaikki henkinen ja energeettinen epätasapaino heijastuu fyysiseen kehoon erilaisina oireina. Myös päinvastoin hyvät energiat heijastuvat kehoon hyvänolontunteena ja asioista voi taas nauttia.

Hoito on hyvin hellävarainen keino auttaa kehoa palautumaan erilaisista fyysisistä ja henkisistä epätasapainotiloista. Esimerkiksi kehon puhdistuminen homealtistuksen jälkeen saattaa olla ongelmallista muilla hoitomuodoilla niiden voimakkuuden takia, silloin enkelienergia on hellävarainen tapa aloittaa ja siirrytään voimakkaampiin hoitoihin, kun keho on vähän vahvistunut. Enkelihoidon vaikutukset ovat aina positiivisia, eikä siitä voi seurata mitään haitallista. Saatat löytää enkelihoidon avulla tien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Avoin mieli ja aito halu löytää avaimet omaan hyvinvointiin auttavat sinua parhaiten.

Hoito sisältää myös chakrojen tasapainotuksen ja hoidon jälkeen (joskus myös hoidon aikana) kerron mitä on hoidettu ja millaisia asioita kehosta heijastuu. Hoidossa nousee usein tunteita pintaan ja joskus voi nähdä tai aistia yllättäviä energioita, joko itsessään tai ympärillään. Saatat kuulla itse jonkin viestin tai sellainen kerrotaan minulle.

Hoidon ajan voi olla makuulla tai puoli-istuvassa asennossa, mikä tuntuu mukavimmalta. Laita mukavat vaatteet joissa voit olla rennosti. Kerrothan tuoksuyliherkkyydestäsi hoitoa varatessa, jotta tiedän tarjota sinulle päivän ensimmäistä hoitoaikaa. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, joten muistathan juoda vettä hoidon jälkeen vähän kerrallaan mutta riittävän monta lasillista. Hoidon kesto 1-1,5h.
Hinta 55€

Tässä Anna K.:n esittäytyminen:

Hei, olen Anna K. Ihanaa, että olet tullut tutustumaan hoitoihini!
Oman elämäni vastoinkäymisten kautta löysin paljon erilaisia keinoja pysähtymiseen ja oman itseni kohtaamiseen haastavienkin elämäntilanteiden keskellä. Näitä haluan tarjota nyt myös Sinulle!
Myös eläinten auttaminen on suuri ja tärkeä osa minun elämäntehtävääni, ja hoidankin energeettisesti myös karvaisia ystäviämme. Lemmikit hoidan tällä hetkellä vain etähoitona.
Koulutukseltani olen:

Yoga Yinful® – Yin – jooga sekä rentoutus-ja meditaatio- ohjaaja

EEH-Enkelihoitaja

EEH-Enkelikanavoija

Spiritual Animal Healing Program – Eläinten energiahoitaja/eläinkommunikoija

Käytän kaikissa hoidossani sekä meditaatio/rentoutusohjauksissani apuna parantavia kiviä. Muutamia, tarkoin valikoituja on myös myynnissä hoitolalla. Jos tunnet jonkin kivistä kutsuvan sinua, ostaa kiven itsellesi.
Halutessasi voin myös yhdistää hoitoihin joitain jäsenkorjauksesta tuttuja kehon asentoja korjaavia liikkeitä sekä shiatsusta tuttua meridiaanien painelua.

Taianomaiset; Anna K. ja  toteuttaa hoidot vain tilauksesta yksityisenä yrittäjänä Ihon Pienen hoitolan tiloissa. Kyselyt ja ajanvaraukset tehdään suoraan Annalle  ja hän vastaavat kaikista em. palveluista ja niiden toteutuksesta. Peruutusehdot ( peruutus 24 h ennen hoitoa ) koskee myös Annan palveluita.

 

Hinnasto:

Enkelihoito äänimaljojen kanssa (Anna K.) 60 min                                                                                   75,-
Rentoutus/Meditaatio Yksilöohjaus ( Anna K. ) 60 min.                                                                        70,-
Rentoutus/ Meditaatio Yksilöohjaus (Anna K.) 3 x 60 min.                                                                  180,-
Läsnäoloharjoitus/kehorentoutus ”Chakrat” ( Anna K.) 45 min.                                                       55,-
Valo Sinussa – kehorentoutus/visualisaatio ( Anna K.) 45 min.                                                          55 ,-
Kodin energiapuhdistus & chakrojen ja auran puhdistus ja tasapainotus etänä ( Anna K.) 55,-
Enkelikanavointi kirjallisesti sähköpostiin tai whatsappiin (Anna K.)                                              35 ,-
Eläinten energiahoito & eläinkommunikointi etänä (Anna K.)                                                            40 ,-