Ajankohtaista

Hinnasto muuttuu 26.10.2020 lähtien. Tulossa uudistuksia ja joitakin hinnan muutoksia. Muutokset ovat nähtävissä hinnasto-sivulla 20.10 lähtien. Tarkempaa infoa voit tiedustella soittamalla hoitolaan. Ripsihuollon ajanvarauksessa vanhoille asiakkaille seuraava ohje: Varaa pikahuolto kun huollostasi on 1-2 viikkoa, 60 min. huolto kun huollostasi on 3 viikkoa, 75 min. huolto kun  huollostasi on 4 viikkoa ja 90 min. kun huollostasi on 5 viikkoa. Mutta varaathan silti tarpeeksi aikaa tilanteen mukaan.

Skin Candyn puhdistukset nyt alessa 27€  ( norm. 32€)!

– Vaahto normaalille ja rasvaisemmalle iholle, pesuöljy rutikuivalle tai atooppiselle iholle
– Riittoisa ja tehokas putsari
– Suomalainen innovaatio
– Sisältää xylitolia
Vain rajoitetun ajan!

Maija lomailee 18.7- 10.8 välisen ajan. Aikoja voi varata 11.8 eteenpäin ajanvaraus-sivulta. Voit tilata aroma- ja vyöhyketerapiaa tai enkelihoitoja Heliltä: 0451300825. Hoidot ja ajanvaraus Heliltä vain sopimuksen mukaan ja vain puhelimitse.

Ohjeistus tartuntojen leviämisen estämiseksi
Jos olet yhtään flunssainen, räkäinen tai kurkkukipuinen, peruthan hoitosi, emme valitettavasti voi hoitaa ollenkaan, jos olet flunssainen.
Vaikka sairastuisit juuri ennen hoitoasi, niin peruthan silti hoitosi. Varauduthan hoidon mahdolliseen peruuntumiseen myös meidän taholta, myös nopealla aikataululla. Ilmoitamme mahd. pian, jos itse sairastumme.
Meille mahtuu vain yksi asiakas kerrallaan hoitoon, joten meillä ei ole suurten ihmisryhmien vaaraa 🙂
Desinfioimme usein odotustilaa, oven kahvoja, tasoja yms. ja toteutamme välinehuollossa oikeaoppista aseptiikkaa.

Meiltä kankaisia kasvomaskeja 15€/kpl
– Paljon eri värejä ja kuoseja
– 2- kerroksinen trikoinen kangas, jonka väliin saat lisättyä oman suodattimen esim. suodatinpussista.
– Kestää jopa keittämistä!
– Korvalenkillä (helppo esim. kauppareissuilla ja helppo poistaa kasvoilta!)
– Maski on hyvä vaihtaa puhtaaseen jokaisen käyttökerran jälkeen.
– Maski ei välttämättä suojaa käyttäjäänsä tartunnalta, mutta auttaa sinua suojaamaan muita!

Aromaterapia 75€

Aromaterapialla voidaan hoitaa erilaisia kehon epätasapainotiloja, sairauksia ja arkipäivän ongelmia. Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä fyysiseen kehoon, että mieleen. Stressitason laskiessa keho alkaa toimia normaalisti ja moni vaiva saattaa kadota yllättäen vaikkei niihin kiinnitetä huomiota hoidossa. Ajanvaraukset: 045-1300825 / Heli.

Yumi™ Lashes- ja Yumi Brows nyt meiltä!

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Yumi Brows- käsittely tuuhentaa kulmakarvoja ja helpottaa esim. kulmien meikkausta.

Poikkeuksia aukioloihin:
– Tällä hetkellä vain tilauksien mukaan!

  • Esteen sattuessa, muistathan perua hoitosi viimeistään 24 H ennen hoidon alkua, jotta voimme tarjota aikaa seuraavalle asiakkaalle! Peruuttamattomista ajoista veloitamme 70% hoidon hinnasta.